Hva slags trening tilbyr vi?

Å gjøre noe sammen med andre er verdifullt og den mentale effekten av å møtes og trene er stor. I Bevisst Aktiv IL møtes i ulike treningsgrupper ukentlig og i all slags vær og vind. Som en bonuseffekt får vi virkelig kjenne at vi lever når regnet pisker ned eller solen gjør oss godt.

Treningen tar hensyn til den enkeltes behov og kapasitet. Du kjenner selv etter din kapasitet, og pusher deg når du klarer. Vi tilbyr variert trening med ulike oppmøtesteder i Oslo og felles for alle gruppene er at du møter treningsmotivatorer flere med bakgrunn selv fra kreftdiagnose. Ulike treningstilbud som rehabilitering, puls og styrke, fokus på kjernemuskulatur og yoga gjør at flere kan finne sin vei til bedre helse. 

I tillegg til faste treningsdager i uka har vi også diverse eventer som «Early morning» som kan være en ski- eller gåtur, vi drar også på helgeturer til f.eks. Kikut og Sognefjellstua, en langhelg til Lofoten eller Italia og alltid med fokus på gode gåturer og sosialt samhold. Det er du som selv kjenner hvordan kroppen din responderer og målet til Bevisst Aktiv IL er å kjenne mestring, samhold og ha det gøy. Kreft er alvorlig, men på trening er det mye tull og latter. Vi føler, vi kjenner, vi mediterer og vi er sammen. Slik kjenner vi en tilhørighet og styrke sammen.

Sitat:
Skravla går på oss når pulsen tillater det. Vi sanser naturen og vi sanser hverandre. Det er godt å kjenne at kroppen lever.

Fysisk aktivitet

Oslo

VÅR 2024
Fra 15. januar til midten av juni

PULS OG STYRKE

Mandager
Sognsvann / Frognerparken 
kl 18.30


Øvelser for hele kroppen. Passer for deg som er i litt dårlig form og som vil forbedre formen. Du bestemmer selv hva kroppen tåler og hva du vil være med på.
Trenere: Cecilie / Anne

Detaljer og påminnelser får du på Facebookgruppe for medlemmer.

Lofoten

PULS OG STYRKE

VÅR 2024
Dato ikke satt

Leknes
Ved parkeringsplassen til Lofothallen.

Detaljer og påminnelser får du på Facebookgruppe for medlemmer.

En treningsgruppe med damer 50+ som ikke selv har hatt kreft, men som støtter Bevisst Aktiv IL med treningsavgiften sin.

STØTTEGRUPPA

VÅR 2024
Dato ikke satt

Med Siv K og Anne
Sted: Oslo, Sognsvann (ved volleybanen)

Gla’oppvarming, intervaller og avslutter med pust og indre ro.

Detaljer og påminnelser får du på Facebookgruppe for medlemmer.

BLI MED OSS!

Har du lyst til å bli med på en trening for å teste om dette er noe for deg?
Ta kontakt på sms, e-post eller ring for å få vite flere detaljer.