Hvem trener oss?

Anne trener stavgang, intervall og bootcamp

Anne fikk brystkreftdiagnosen i 2008 og forsto umiddelbart at ved å holde seg i aktivitet ville hun ikke bare få god sirkulasjon i kropp, men også i hodet ved frigjøring av endorfiner som gjør oss gladere. Anne var med på å starte Bevisst Aktiv for å motivere andre kreftberørte til fysisk aktivitet og godt samhold. Mener at resepten for et godt liv er god helse, enten det er små, små steg, raske skritt eller en løpetur.

Hun har vært SAFE instruktør, treningsleder instruktør i helsestudio og SWIX instruktør stavgang.

«Glede over å kunne være fysisk aktiv har drevet meg gjennom mange utfordringer og motbakker i livet.»

Cecilie trener styrke

Cecilie fikk brystkreftdiagnosen i 2017 og selv i tunge stunder gikk hun alltid i høyt terreng og fokuserte på arbeidet frem mot friskmelding. Kompromissløsheten i dette er hun innforstått med, men ser på fysisk aktivitet som uunnværlig for fysisk fremgang og mental velvære. 

Cecilie har mange jern i ilden. Hardtarbeidende, og lekent tur-og hundemenneske som elsker å trene.

Hun har jobbet med barn og unge innenfor alpint og filuftsaktiviteter siden 1993.  

«Å dele entusiasme rundt virkeligheten av fysisk aktivitet med andre i lignende situasjon, gir også meg selv energi.» 

Wenche trener bootcamp
(gjesteinstruktør)

Har hatt akutt myelogen leukemi med fem tilbakefall og Non Hodkins i år.

Wenche er utdannet sykepleier og jobber som avdelingsleder på sykehjem. Utdannet PT. Vært proffsyklist & landslagssyklist på landeveien. 

» Jeg er veldig glad i å trene og setter meg stadig nye mål.»

Siv trener gruppa i Lofoten

Siv fikk brystkreftdiagnoesen i 2005. Trening har vært en del av hennes liv siden tidlig i tenårene. Hun er helt overbevist om at fysisk aktivitet er viktig, både for den fysiske og mentale helsen. Trening er blitt livsnødvendig for henne. Hun ønsker å ha en så funksjonell kropp som mulig, så lenge som mulig. For henne handler det om å skape god livskvalitet. Hun elsker å være ute i naturen., både til fots og på sykkel, her henter hun mye av sin energi og livsglede. Det er ute i naturen at hun virkelig kjenner at hun lever.

Siv er personlig trener, kostholdsveileder, instruktør og helsecoach.

«Jeg får min store motivasjon til å gjøre det jeg gjør, når jeg ser mennesker som kun med små endringer og justeringer oppnår store resultater, som gir dem ny energi og ny livsglede.»

Ingrid trener Støttegruppa

Ingrid har alltid vært opptatt av trening, dans og musikk. Hun drev aktivt med friidrett i ungdommen og oppdaget aerobic hos Anne på 80-tallet. Det at hun nå er instruktør for støttegruppa, har vært langt mer spennende, inspirerende og mer morsomt enn hun noen gang hadde drømt om.

«Det er en fantastisk gjeng og vi alle liker at vi støtter andre kvinner som er kreftberørte. Tusen takk for å få være med på laget.»

BLI MED OSS!

Har du lyst til å bli med på en trening for å teste om dette er noe for deg?
Ta kontakt på sms, e-post eller ring for å få vite flere detaljer. Se kontakt nederst på siden.