bestilling av DVD

 

Mental trening

Bevisst Aktiv kortstokk?

Ønsker du en kortstokk med eget bilde og navn? Bevisst Aktiv sin kortstokk er et veikart som guider deg mot MÅLET ditt.

Kortstokken er del inn i 4 områder:

  • Bevissthet 
  • Handlingsplan
  • Verktøy  
  • Coaches card

Områdene er delt inn i ulike farger slik at det skal bli enkelt å finne veien! Du kan også bruke kortstokken til å legge kabal.

Fin julepresang til deg selv eller noen du kjenner?

 

   Ønsker du
  • Bevisstgjøring av egen hverdag ?

  • Enkle verktøy for effektive endringer ?

  • Nytt fokus på veien videre?
Med dvd’en BEVISSTAKTIV
  • blir du bevisst på hvordan du tenker og føler og hvordan dette påvirker din adferdsendring.
  • finner du din visjon, lager en plan og bruker dine indre sanser for å nå målene dine.
  • velger du hva du vil ha fokus på og jobber med din motivasjon.

Start din bevisstgjøringsprosess!
Hvilke områder i livet ditt er viktig for deg? Eksempelvis kan det være karriere, økonomi, familie, venner, fritid, helse, kjæreste, personlig utvikling, tro, balanse etc. Tenk over hvilke faktorer som virkelig betyr noe for deg i livet og fyll de inn i hvert sitt kakestykke i diagrammet du tegner opp. Kommer du opp med flere enn 8 kan du dele opp i flere stykker.

bilde av livshjulet

Tenk deg at innerst i diagrammet er 0 og ytterst er 100% tilfredshet akkurat her og nå. Ikke hvordan det var i går og hvordan det kan bli men akkurat her og nå. Hvor tilfreds er du på de ulike områdene? Sett strek over eiken på den % satsen du definerer her og nå. Når du har gjort dette har du en god indikasjon på hvordan ditt liv/hjul fungerer akkurat nå.

Hvilke områder ønsker du å ha fokus på av det du nå har satt opp? Vi anbefaler deg at du plukker ut ett, maks 2 områder som skal ha fokus. Når du har gjort dette skriver du ned hva er viktig for deg innenfor det område du har valgt?

Velger du helse spør du deg selv; hva er viktig for meg med min helse? Hva ønsker jeg? Ranger gjerne slik at du til slutt sitter igjen med de 3 viktigste og definerer så hvorfor det er viktig og skriver dette ned.

Det du nå har gjort er at du har definert ovenfor deg selv hvordan status er her og nå i livet ditt og hva du ønsker å ha fokus på fremover. Du har også tydeliggjort for deg selv hva som betyr noe og hvorfor dette er viktig for deg. Det betyr at du har startet en verdi prosess som gjør at du lettere kan vurdere hva du ønsker å si ja til og hva du skal si nei til.

Ved å se dvd’en BevisstAktiv går du igjennom en viktig mentalprosess og gjør viktige valg i livet ditt – gled deg!